s a n n a 110419

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Har hänt några saker på sista tiden iaf.

Efter sommaren slutar jag på mitt jobb & börjar på ett nytt en bit härifrån, känns både bra och dåligt. Tror det är bra att komma nån annan stans en stund :)

Men förhoppnings vis ska jag inte ens jobba i höst, utan plugga. Nu väntar jag bara på sista pappret som ska med ansökningarna, sen ska allt skickas in :D Jag ska ju blir Beroende terapeut som jag skrivit om förut :D Hoppas verkligen att allt löser sig och att allt klaffar så jag kan börja :D Blir det inte så får jag ta nya tag i vår. Blir bra det :)

Sen har jag ansökt om att få antagningspröva till Försvars makten, en dröm sen jag var 17 har varit att få göra utlandstjänst nån gång i livet. Så nu när jag vill bort härifrån & om jag inte kmr in på skolan skulle det ju vara perfekt att få göra en sån sak :) Somsagt, vi får se hur allt blir. Vad som är meningen :)

Och snart åker jag iväg på min Anhörig vecka. Ska blir fruktansvärt skönt att få ventliera lite.

Nä nu ska jag göra mig redo för jobbet som börjar om en timme.

Ha det gott.



/s

s a n n a 110410

Nyss hemkommen från jobbet, sitter och tänker på sommaren, lyssnar på lite härlig musiiiiic. Hoppas att den här sommaren blir helt perfekt, just nu känns det inte som att den kan bli annat :)

Nu kan jag gå ut med vad jag förhoppningsvis ska göra i höst :) PLUGGA :D Det är mkt som ska klaffa, mkt som ska gå ihop, men håller tummar och tår för att allt kmr ordna sig. Jag ska läsa till Beroende terapeut uppe i Hudiksvall :) Kollade runt vilken utbildning som jag skulle ha mest nytta av tills jag ska starta mitt eget behandlingshem, och det här var den vi kom fram till efter ca 100000 samtal ;) Löser det sig inte till dem här utttagningen så satsar jag på nästa :) Måste ju få nån som bor i min lägenhet här i Gimo på veckorna medans jag bor på skolan. jaja, löser sig på ett lr annat sätt :) Känns otroligt bra iaf :)

Imorn och på tisdag är jag ledig från Hemtjänsten, men då blir det nattjobb på Klingan istället :) Trevligt.

Ikväll ska vi på Kettelebells igen. träna, träna. Måste passa på, gymmet ska tydligen hålla stängt hela påsken :S jäkligt dåligt!

Nä, nu ska jag börja stryka lite gardiner, kom just på att jag fortfarande har Jennys stryk järn som jag lånade för länge sen :P Ska skynda mig att stryka lite, sen lämna tebax det :D Mitt har gått sönder :(

Just det ja, längtar tills om ca 2 veckor! Då blir det minst en ny tatuering och en ny percing i naveln :D

hoppas alla har haft en bra helg :D



/s


s a n n a 110407

Imorse gick jag till jobbet en timme för tidigt! Man blir ju verkligen överlycklig när man inser att man hade kunnat sova en timme till! det var bara att vända och gå hem igen.

Hade tänkt gå och simma efter jobbet idag, men det är storm här, klass 2 varning, så man blåser ju nästan bort!

Fick veta "löneförhöjningen" för det här året idag. det är ju fan skrämmande att man bara ligger ett par hundra över en ny utbildad :S en kollega har jobbat över 10 år och ligger ca en 500 över en nyutbildad :S ska det vara så? Inom vården kan det tydligen vara hur som helst.

Nä nu ska jag ta och laga lite mat.

tack & hej



/s


s a n n a 110406

Var några dagar sen jag skrev sist, har ju vart hemma i Östersund :D Har haft helt underbara dagar med mkt skratt&bus :) Va ut med ena syrran i lördags & i söndags va vi på badhuset :) Jonnalie njöt fullt ut som vanligt :) Hon älskar att bada min busunge! :)

Idag har jag bara vart på möte med jobbet, inte gjort nåt annat, lr förresten, jag var och hälsade på mina bästaste grannar en stund oxå :)

Ska springa ner och tvätta lite nu och sen ikväll blir det ett Kettlebells pass med Herr&Fru Falk :) Mkt festligt.

Ha det gott.



/s

RSS 2.0