s a n n a 110331

åhh va jag längtar tills imorn! Äntligen far jag heeeeeeeeem! Blir helt underbart.

Nu ska jag ta & packa, slå in lite presenter och duscha. Sen ska jag sova tidigt så det blir morgon snabbt :D Tar bilen till jobbet så jag kan åka direkt när jag slutar kl 11 :)

Måste skriva ett grattis till min vän Sandra som blev mamma till en söt liten pojke i lördags :) Grattis söt.

Ha en bra helg gott folk, kmr inte skriva nåt på några dagar. ska njuta av min familj & mina vänner! :)


Som alla andra dagar saknar jag L otroligt mkt! Mer & mer för varje dag som går.



/s

jag&min finaste jenny, vad skulle jag
göra utan dig i mitt liv? tack för att du
finns

s a n n a 110330

Är det vettigt att man på sin lediga dag ska gå på möte på jobbet som tar ca en halv timme, sen ska jag vara tacksam att jag får skriva upp hela 1 timme! PÅ MIN LEDIGA DAG! Jag sabbar hela jäkla dan för en timme. Fy f*n va förbannad jag är! Innan har vi fått information på jobbet att minsta timmarna att gå in är 3 timmar, så det spelar ingen roll om du vart där 1 lr 2 timmar så ska man alltid minst skriva upp 3! Men den infon stämde tydligen inte i östhammars kommun!

Och sen finns det två jäkla kommentarer man får höra ofta, du bor ju nära jobbet så det spelar ingen roll, tänk på dom som får åka, lr du har ju inga barn så det spelar väll inte dig nån roll! ÅHH JAG KOKAR! Jag har väll för f*n ett liv som alla andra! Men bara för att jag inte har barn då kan jag göra vad som helst! Det spelar inte Sanna nån roll, för hon lever ju för jobbet, hon har ju inget liv, NÄE DÅ! "på på våran tid, när vi va ung, då gav man och tog man, tänk va många ggr vi åkt hit på våra lediga dar, och tänk va många ggr vi jobbat över utan att skriva upp" Det är erat val! Vill ni jobba gratis så gör det! Jag vägrar, tänker inte bjuda på en j*kla minut!

Och sen så bara för att undvika missförstånd så är jag inte arg på mina kära kollegor som har barn, men jag tkr att alla är anställda på samma villkor, även man har 10 ungar lr om man bor 20 mil från jobbet. Det ska vara rättvist, det kämpar jag för!

Tack för mig.



/s

s a n n a 110330

Idag är en bra dag :) Är ledeig från jobbet men klev kl 6 iaf, va iväg och simma med Malin :) Härlig start på dagen! Känner mig så positiv, allt har sin mening, så småningom kmr allt att lösa sig, på ett lr annat sätt. Livet tar nya vändingar när man minst anar det.

Ikväll ska jag & Jenny gå på ett Kettlebells pass, så imorn blir det "hej hej träningsvärk" på fredag kmr vi inte kunna gå :P Tur att jag bara jobbar ett kortpass, sen ska jag sitta i bilen resten av dan! Längtar tills jag kmr hem :)

Ska på ett möte på jobbet oxå, kl halv 2, drygt att måste gå till jobbet trots ledig dag, tkr att man tillbringar den mesta av tiden där iaf. men men, måste man så måste man.

Har köpt scrapbooking grejjer, så nu jäklar pysslas det här hemma, det är ju så jäkla roligt! Just nu håller jag på och gör ett album sen jag, jenny och malin va i turkiet, blir så tjusigt så :D

saknar L.



/s




s a n n a 110329

har ont i magen :/ hur ska allt det här sluta. Usch va jag hatar att vara så här förvirrad. det enda jag vet just nu i allt detta kaos är att jag vill va med dig! Att jag tkr om dig så otroligt mkt. Mer & mer för varje dag som går.
jag saknar dig finaste L.

Idag har jag jobbat, sen tränat & simmat. Just nu håller jag på att tvätta.

Imorn är jag ledig, får se om det kanske blir ett pass på Klingan istället, skulle ju inte vara helt fel :)

Åhh vad jag längtar tills på fredag!! Då åker jag hem! :D Ska bli så skönt. Få komma hem till sina egna, dom som känner en bäst, utan och innan. Min älskade familj <3

Nä nu ska jag springa ner till tvätten igen.



/s


s a n n a 110328

Vad jobbigt det är att känna saknad! Att inte få höra din röst, att inte få fråga dig om råd, att inte få berätta roliga saker som händer, att inte få höra hur du mår&vad du gör.

Idag har jag jobbat, sen va Jenny hit med sötaste William en sväng.

Ikväll ska jag testa ett nytt pass på Friskis&Svettis med Jenny, ett medel pass denna gång, får se om det ger mer än det förra :) Har förövrigt jäkligt mkt träningsvärk idag! Blev ju ett jäkla pass igår, först 2 timmar på gymmet med kondition&styrka, efter det simmade vi drygt en halvtimme. Senare på dagen rubba jag lacken på hela bilen. Det smärtar lite i mina armar idag som sagt :P

Nä nu ska jag slumra en stund innan jag ska åka.


L <3
citerar Simon i BB "Jag tkr om du Ja" :)


/s

s a n n a 110327

söndag idag, imorn brjar allvaret igen, men skönt tkr jag :) Har tvättat nu på morgonen, tror inte det är meningen att jag ska använda den där jä*la tvättstugan, imorse fungerade ingenting! allt var avstängt, letade efter huvudströmbrytaren, men hittade den INTE. Så klart så hade jag ju redan stoppat in all tvätten och stängt luckan, men eftersom strömmen inte var på så låstes ju luckan igen och gick inte att öppna! Det var en jätte glad Sanna som stog där kl 7 imorse kan jag lova. Var iaf nån som kom dit och fixade efter att jag ringt jouren. Så tvätten är tvättad, dock inte torr, så återigen ser mitt hem ut som ett tvättotek med kläder hängande överallt.

Va och tränade imorse oxå, först va vi inne på gymmet i två timmar, efter det simmade vi drygt en halvtimme, så underbart skönt efter! Men gud så jobbigt det är att simma! Var helt anfådd och slut efter 10 minuter :P haha. Hade glömt bort att det faktiskt är bra träning det med. Så nu framöver blir det helt klart mer simning på schemat. Tror jag ska försöka övertala Jenny att gå på kick boxning på torsdag oxå! Ser grymt kul ut!

Annars är väll allt som vanligt, tankarna snurrar, min hjärna är halv kokt :P Ni börjar vänja er antar jag ;)

Saknar L otroligt mkt! Hur ska jag stå ut utan dig i mitt liv? Det är frågan det. Bara att bita ihop och kämpa på.
jag Älskar dig, från månen & tillbaka.


Nu blir det som vanligt, tårarna rinner så fort jag tänker på allt som hänt. Hur konstigt allt blev. håll tummarna för mig, håll tummarna för att allt ska lösa sig och bli bra igen.

Längtar tills på fredag! Då åker jag hem till min älskade familj! Ni är mitt allt, hur skulle jag klara mig utan er? Ska bli roligt att träffa pappa med! Har inte träffat honom sen i julas. Kmr bli perfekta dagar. Jonnalie fyller ju 5 år oxå, om 2 veckor :) Stora tjejen :) så när jag kmr hem ska hon firas :)

Nä nu ska jag ut och göra ett nytt försök med pärlan, har köpt rubbing, så nu ska lacken bli hög blank! :D Ska passa på och ta ett kort sen oxå, och lägga ut, har ju inte gjort det än :)

Ha en toppen söndag!


/s

s a n n a 110325

Då börjar jag igen. kände att jag behövde ett litet uppehåll med mitt skrivande, det hände för mkt saker på samma gång. Egentligen, sånna ggr, behöver jag skriva. Men risken finns att dom som läser kmr tro att jag inte riktigt har all luft kvar i badbollen ;) Jag blir så förvirrad, fundersam och ledsen ibland, det är ingen bra kombination.

Nu är jag iaf en aningens mer stabil, ni som vill läsa och är intresserade, varsogoda, ta del av mitt förvirrade liv i den mån jag väljer att skriva.

Just nu ligger jag hemma i soffan, kikade nyss på en film "Dear John", jag gillar kärleks filmer :) Fast det är klart, man blir ju lite deppig oxå, saknar den man älskar, den man helst av allt vill vara med.

Usch så jag har ställt till det för mig sj, strulat till det ordentligt. Men men, allt som händer har sin mening. Kanske är du&jag inte heller meningen.

Längtar verkligen tills v.18, då ska jag iväg på min vecka, ni som känner mig nära vet vad jag talar om för vecka, den kmr göra mig gott, det är jag säker på. mkt känslor att ta tag i, men jag längtar efter att få må bra igen. Jag vill bli den vanliga sanna igen. Bit ihop, kämpa på.
Är jäkligt glad att man är en positiv person i grund och botten, att man alltid har ett skratt liggandes på lager, jag gillar att få folk å skratta :) Mina kära arbetskamrater får stå ut med min tokiga sida :) haha :)

Känner mig ensam, men samtidigt vill jag inte umgås med nån, hur hänger det ihop? hmm. lr jo, jag vill hem! hem till min familj! Jag vill sitta hemma i mamma och pappas soffa och skratta med familjen. Min älskade fina familj, ni är mitt allt och jag älskar mer än livet självt. Tack för att ni finns.

Nä nu ska jag samla mig, kika på tv och sen sova.
Imorn bitti ska jag träna med malin, va ett jäkla tag sen! Ska bli roligt. Igår kväll va jag och Jenny på friskis&svettis, inte min grejj direkt, kan inte göra 2 saker samtidigt :P hahah. På söndag blir det förhoppningsvis ett nytt pass med ketlebells :) Ska till stan och handla lite mat imorn med.

Hoppas ni har en grym helg gott folk.



/s


RSS 2.0