s a n n a 110728

usch så trött jag är, har inte riktigt åter hämtat mig efter sjukdagarna. Igår kväll provade jag mig på friskis&svettis för att se om jag var helt oki i kroppen och halsen. Kände ganska snabbt att läget tyvärr inte var helt stabilt ännu. Bara att ta det lugnt nån dag till, sen blir till att springa, springa och springa hela veckan, nu är det bara 10 dagar kvar tills inryck :)

Imorn åker vi hemmåt :) ska stanna till i sundsvall & säga hej till finaste Lina <3 Sen blir det en natt hos Johnnys bror&Amanda. Sen vidare till svärmora på lördag :) Nån dag blir det även Ö-vik för att hälsa på älskade syster Jennifer som flyttat dit med sin Abastian :) På tisdag åker vi uppåt Jämtland, östersund, Offerdal :) Hem till resten av La Familia <3 Underbart :) På söndan tar Johnny tåget hem sj :( gud så jag kmr sakna mitt snuttegull hjärta! Fast jag kmr ju ha fullt upp som soldat, så tiden kmr gå snabbt :D

Oj va mkt intressant jag hade att berätta ;) hahah. Nu ska jag vila en stund, sen ut och börja fixa med bilen, ska ju ha med ett bord till syrran, hur det nu ska gå till ;) vi får se om pärlan går att fixxa :D



/s

s a n n a 110726

Vilken härlig känsla det är när allt bara flyter på en gång! Inga motgångar så långt ögat kan nå! Av dålig vana så brukar jag alltid tänka "snart händer det nåt, snart kmr det att gå dåligt" Varför gör man så? Varför inte bara njuta den stunden som är bra :) Nu ska jag träna mig, på att njuta :D

Imorn ska jag ta en tripp till jobbet och hälsa på min fina Helena, som haft semester i 3 veckor. :)

Va drygt det är när man får höra saker komma upp bakvägen. Jag säger vad jag tkr TILL folk, då får man höra bakvägen att man ändå är en "dålig människa", men pratar man skit och det kmr fram, då är man ju dålig då med :S hur ska man bete sig, ähh bäst att bara skaka av sig ;D Jag säger vad jag tkr, och står för det! Och det tänker jag fortsätta göra :)

Jag har vart med om mkt i mitt korta liv, trot lr ej, lite skitsnack dör jag inte av :)

fan va underbart det ska bli att komma hem till våra egna! Få vara med dom som förstår sig på en ett tag ;) Samla nya krafter :D sen är det bara att ge sig ner igen ;) Dock blir det inte så lång tid, för snart flyttar vi :D

Nä nu ska jag ta och friskna till lite till.



/s

s a n n a 110725

AJ MIN HALS ! Tror jag går under snart, min jäkla hals blev helt uppsvälld inatt, vaknade av kvävnings känsla :( usch. Halvt tappat rösten har jag oxå gjort. Sitter här med min te kopp och håller tummar & tår för att det ska bli bra snart! Börjar nästan få ångest, jag måste verkligen ut och springa! Jag kmr ju inte ens orka kliva ur bilen när det är dags :( ne då, nu ska jag inte överdriva, men det känns skit.

Nu har jag semester iaf, skönt att ligga kvar i sängen när gubben kliver upp på jobbet :D Idag ska jag väll ligga här på soffan och tycka synd om mig sj, vänta på att dom ringer upp från hälsocetralen. Hoppas jag får komma idag och ta tester, Har inte tid att vänta flera dar.

På fredag åker vi uppåt!, när J slutar jobba. Det ska bli så roligt att träffa "svär" familjen, & min egna :) och alla mina underbara vänner hemma som jag saknar ihjäl mig efter.

Ha en bra måndag.


/s

älskade fina Jonnalie! <3

s a n n a 110724

Ojj oj så länge sen jag skrev här. Det har hänt så mkt på sista tiden att jag inte orkat vara inne här och skriva. Men kanske man ska ta lite nya tag och börja uppdatera lite igen :)

Dom flesta vet ju säkert redan att jag tog mig fram hela vägen, efter mkt kämpande och mkt träning :D Den 8 Augusti rycker jag in :D Blir miltär tjänst göring i 3 månader  till att börja med :) Min dröm sen jag var 17 är att göra utlandstjänst, det är lång väg kvar, men nu är jag ju en bit påväg iaf :) Känns otroligt bra! :)

I vinter kmr det att ske en flytt oxå, närmre hem lr kanske ända hem? Det får vi se framöver :) Beror helt på hur det ser ut med jobb och vart vi hittar en lägenhet att köpa :)

I fredags jobbade jag sista dagen på jobbet, nu har jag 2 veckors semester! Otroligt skönt! Fast det var såklart lite sorgligt att lämna jobbet, trot lr ej :P Jag vet ju inte helt säkert om jag kmr tillbaka, jag kmr sakna många av mina artbetskamrater! och såklart mina fina patienter :) Vilket givande yrke jag har egentligen! Man ger så lite och får så mkt tillbaka! Det är gott om många härliga dagar där man verkligen får känna sig behövd :) Dock vill jag inte jobba inom vården på det här sättet hela livet, men det är helt klart en bra erfarenhet att ha med sig!

Men kors i taket! Klockan är över 23 & jag är vaken :S! HaHAHAhahaha :) Snart kanske tant stämpeln försvinner helt ;)

Hoppas allt är bra med er gott folk :) ser att det finns läsare som inte tappat hoppet än om att jag ska börja skriva igen ;)


godnatt



/s


RSS 2.0